Austin Yellow metallic (+1 225,-)
Black Storm metallic
Light White

C 650 SPORT

Større dreiemoment hver eneste dag.

Veiledende pris fra: 130 700,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 5 329,-

BMWs nye maxi-scooter C 650 Sport forvandler en helt vanlig kjøretur til en kjøreopplevelse. Den er et perfekt valg for alle som ønsker å ta seg frem i byen på en smart måte.
Scooteren på 650 kubikk byr på fantastiske kjøreegenskaper og sportslige prestasjoner som sørger for at du får enestående kjøreopplevelser. Den 2-sylindrede rekkemotoren leverer hele 63 Nm og 60 hk og har en topphastighet på 180 km/t. Dermen er du fremme før du vet ordet av det. Nå runder du hjørnene og forserer tett bytrafikk enda enklere takket være optimalisert og smidig chassis og fjæring.

C 650 Sport har en moderne og futuristisk design som avslører scooterens sportslige egenskaper. En fullstendig redesignet front med strømlinjeformet kåpepaneler som sitter høyere, gir maxi-scooteren et mer sofistikert utseende. Nye styredetaljer med høyglanset midtparti og kromdetaljer hever scooterens flotte utseende ytterligere. I tillegg ser det nye eksosanlegget i rustfritt stål enda bedre ut samtidig som det veier mindre og har lavere støy- og utslippsnivåer.

Se hverdagen i et nytt lys med C 650 Sport.


*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.