R nine T

Veiledende pris fra: 206 500,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 7 085,-

BMW R nineT. Ren kjøreglede.

Det er entusiaster som kjører motorsykkel. De siste 90 årene har BMW jobbet for at det fortsatt skal være tilfelle i fremtiden. Nå har BMW Motorrad utviklet den perfekte motorsykkelen for deg som liker det rene og originale – BMW R nineT. Dette er en motorsykkel med en stilren design og mange tilpassingsmuligheter.

BMW R nineT. Ren autentisitet.

Det å kjøre motorsykkel gir en helt egen frihetsfølelse. BMW R nineT kombinerer denne følelsen med et avslappet, kult utseende som tydelig viser at den er et medlem i BMW-familien, til tross for alle detaljene. Dette og andre egenskaper som kjøreglede, design og lyd, gjør dette til den perfekte motorsykkelen for en uavhengig livsstil.

BMW R nineT. Ren tilpassing.

BMW R nineT har en tosylindret firetakts-boksermotor med luft-/oljekjøling. Instrumentene, som består av speedometer og turteller, sender deg tilbake i tid og fremhever motorsykkelens minimalistiske og enkle utseende. Det integrerte multifunksjonsdisplayet gir deg nyttig informasjon. BMW R nineT er utstyrt med en opp-ned-forgaffel og BMW Motorrad Paralever bak. Det er ikke bare den minimalistiske designen som gjør at nineT skiller seg ut. Den gir deg også mange tilpassingsmuligheter, så her kan du få mange av dine ønsker innfridd. For eksempel kan bakre del av rammen fjernes, og du kan fjerne passasjersete og endre eksosanlegg pluss mye mer. Selv om du kan tilpasse BMW R nineT på mange måter, forblir den teknisk sett en ekte BMW-motorsykkel. Siden den som standard er utstyrt med ABS, er du også sikret optimal sikkerhet.

BMW R nineT. Ren livsstil.

Ren lidenskap, ren design, ren kjøreglede er det som gjør BMW R nineT attraktiv for deg som setter pris på klassikere. Velg utstyr, kjør i vei, og ha det gøy. Med nineT har du alle valgmulighetene du trenger, pluss litt til. Du kan utforme motorsykkelen din slik du utformer livet ditt. Ett navn, én enkel livsstil:
BMW R nineT

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.

[an error occurred while processing this directive]