Light White / Lupin Blue metallic / Racing Red (3 125,-)
Racing Red
Black storm metallic

F 800 R

Veiledende pris fra: 121 300,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 5 329,-

BMW F 800 R – en moderne allrounder.

Her er roadsteren som egner seg til alt fra bykjøring og langkjøring, til mer sportslig kjøring på svingete landeveier. BMW F 800 R er en smidig og praktisk motorsykkel for kjøring i hverdagen. I tillegg har den dynamiske ytelser i en sportslig innpakning. Hver gang du vrir på gassen og motoren med 90 hk sparker fra, merker du at motorsykkelen har overlegne kjøreegenskaper. Men F 800 R byr på mer enn sportslig ytelse og gode kjøreegenskaper, den har også innovativ teknologi. Ride-by-wire og mange kjøremoduser, ABS-bremser som standard og ekstrautstyr som automatisk stabilitetskontroll (ASC) og Dynamic ESA (elektronisk fjæringsjustering) betyr at kreftene overføres sikkert til veien.

Design du har glede av.

Utseendet sier alt, F 800 R er den perfekte sykkelen for deg som bare vil kjøre og ha det gøy. De presise linjene og de minimalistiske elementene gjør at den ser smidig ut, mens opp-ned-forgaffelen avslører motorsykkelens dynamiske ytelser selv når den står i ro. Den avanserte førerplassen har instrumentskiver med ny design, og det oversiktlige multifunksjonsdisplayet viser nå enda mer informasjon. Et annet blikkfang er den nye lyddemperen bak, som ser like bra ut som den høres ut. I tillegg tilfredsstiller den kravene i EU4-standarden.

Motorsykkelens dynamiske utseende fremheves med tre nye farger. F 800 R ser ekstra sportslig ut i BMW Motorsport-farger. Den røde detaljen på felgene er en hyllest til den ikoniske supersportsykkelen S 1000 RR.

2-sylindret kraftpakke for dynamisk fremdrift.

Den kraftige 2-sylindrede rekkemotoren på 798 cm3 er vannkjølt og sikrer den dynamiske fremdriften. Med 90 hk ved 8000 o/min gir den hurtig respons, imponerende fraspark og effektiv drivstoffutnyttelse. En mindre kraftig versjon med 48 hk kan leveres til personer som har fylt 18 år og har A2-førerkort.

Trygg kjøreglede

F 800 R er konstruert for ren kjøreglede, uten at det går på bekostning av sikkerheten. Alle modellene har BMW Motorrad ABS-bremser og en stabil, balansert fjæring som gir overlegen ytelse og kontroll på veien. Ekstrautstyret omfatter automatisk stabilitetskontroll (ASC) og fjæringsjusteringen Dynamic ESA, som bidrar til høyere sikkerhet, ytelse og komfort. Ride-by-wire gir mer finjustert gassrespons. Takket være standardmodusene Rain og Road pluss Dynamic-modus (ekstrautstyr) kan du tilpasse F 800 R enda bedre etter underlag og kjørestil.

Grenseløse tilpasningsmuligheter

Du kan tilpasse motorsykkelen ergonomisk ved hjelp av regulerbare clutch- og bremsehendler (standard) og et stort utvalg av seter. BMW Motorrad tilbyr også et bredt utvalg av ekstrautstyr og tilbehør, slik at du kan tilpasse F 800 R enda bedre. Du kan for eksempel velge det nye høye styret. Kombinert med et lavt sete gir det en mer avslappet kjørestilling, ikke minst for lave førere.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.