Pearl White metallic (+ 615,-)
Cosmic Black
Strato blue metallic

G 310 R

G 310 R.

Veiledende pris fra: 55 190,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 4 530,-

Intens kjøreglede.

BMW G 310 R er essensen av kjøreglede. Den er skapt for pulserende byliv og for alle som rett og slett elsker å kjøre motorsykkel. Den er både sportslig, smidig og lett å håndtere. Uansett om du er høy eller lav, vil du føle deg hjemme på BMW G 310 R. Motorsykkelen er lett, men motoren på 313 kubikk gjør den til en solid kraftpakke. Den nye motorsykkelen bringer deg sikkert og pålitelig til jobben, til neste møtested eller ut av byen. G 310 R er en ekte BMW-motorsykkel, men med redusert sylindervolum. Toppkvalitet, utmerket håndverk ned til minste detalj og ekstraordinær teknikk skaper intens kjøreglede.

Gode gener, lekkert utseende.

Ingen tvil om at det lekre utseendet går i arv. Det er godt synlig at G 310 R har samme gener som S 1000 R. Den sportslige kåpen med kraftfull hovedlykt, drivstofftankens dynamiske linjer og de typiske roadsterproporsjonene gjør den til et virkelig blikkfang i byen. G 310 R er både lett og sterk takket være den dynamiske fronten og den markante bakparten. Det korte setet forsterker roadsterprofilen på bakparten og gir motorsykkelen et umiskjennelig motorsportpreg, særlig den hvite utgaven. Gulleloksert forgaffel og gullelokserte bremsekaliprer understreker den høye kvaliteten på modellen. Et annet høydepunkt er detaljene på aluminiumssvingarmen. Utfresningene reduserer vekten, mens stagene bidrar til stabilitet. De brede dekkene sikrer best mulig veigrep, og kjøreglede er garantert.

Lett, sterk og smidig.

De tekniske løsningene på G 310 R er også førsteklasses. De sofistikerte og ukonvensjonelle tekniske finessene gjør at du kommer til å ligge i teten. Det bidrar blant annet den 1-sylindrede firetaktsmotoren på 313 kubikkcentimeter til. Den uvanlige bakoverlente vinkelen på sylinderen og topplokket som er rotert 180 grader, senker tyngdepunktet og flytter det forover mot forhjulet. Dette gjør G 310 R mer fleksibel og lettere å håndtere. Den lette og lange svingarmen bidrar til enda høyere stabilitet uten at akselavstanden øker unødig. Siden 2013 er ingen BMW-motorsykkel levert uten ABS som standard. ABS er også standard på G 310 R og garanterer sikker kjøring på hver tur. Et lekkert utseende, kraftig motor og en vekt under 160 kg med full tank gjør G 310 R til en motorsykkel som lar deg nyte hver kjøretur.

Alle vil ha den.

Med G 310 R kan du kjøre avslappet og uten stress på veien. Utformingen av kontrollelementene gjør at du kan kjøre med senkede skuldre selv i hektisk bytrafikk. Den smarte ergonomiske utformingen av styret, fothvilerne og betjeningselementene sørger for at du alltid har en god kjørefølelse. G 310 R kan leveres med rett sete til alle førere, slik at du sitter stabilt på motorsykkelen. Og uansett kjøresituasjon gjør geometrien og fjæringskomponentenes innstilling dette til en svært smidig motorsykkel for bykjøring. Det er det samme om du kjører i tett bytrafikk, kjører til jobben eller er på helgetur på landet, med G 310 R vil du bare fortsette å kjøre.


*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.