Light White / Cordoba Blue – Ny farge ( kun med Style 1 pakke +4 415,- )
Racing Red
Iced Chocolate metallic (Kun med Style 2 pakke +4 110,-)

R 1200 R

Veiledende pris fra: 179 110,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 7 085,-

Fra designkonsept til den nye R 1200 R.

Den nye R 1200 R utmerker seg med en sportslig stil, dynamiske ytelser og tiltalende design. Da utviklerne våre realiserte sine visjoner i form av BMW Concept Roadster, var denne motorsykkelen den største inspirasjonskilden. Det er ingen overraskelse. Den nye R 1200 R er en kraftfull allrounder som kombinerer komfort, sportslige egenskaper og design på en unik måte.

Banebrytende design.

Den nye kompakte og kraftfulle designen gjør det lett å skille denne motorsykkelen fra forgjengeren. Opp-ned-forgaffelen er konstruert etter samme mal som den på S 1000 RR. Den gir denne kraftpakken et slående utseende og sørger for stabile og presise kjøreegenskaper. De skarpe linjene langs drivstofftanken og den sømløse overgangen over setet til bakparten gir denne roadsteren et utseende som perfekt gjenspeiler kjørefølelsen den gir deg.

Din egen stil.

For første gang kan den nye R 1200 R ikke bare leveres med standardlakk, men også med to ekstra lakkvarianter. Det gjør det lettere å tilpasse sykkelens design til din egen stil. Velg mellom klassisk, tidløs Cordoba blue eller sportslig Light white med motorspoiler i karosserifargen og ramme i slående Racing red eller eksklusivt Thunder grey metallic med gyllen gaffel (leveres bare i kombinasjon med dynamisk ESA, ekstrautstyr).

Toppmoderne teknologi.

R 1200 R er forut for sin tid også når det gjelder teknologi. Hele 125 hk sørger for fremdriften av den nye R 1200 R. Sammen med kjøremodusene, som aktiveres med et tastetrykk, sørger det dynamiske antispinnsystemet (DTC, ekstrautstyr) for at kraften overføres effektivt til veien. Ved hjelp av det nyutformede og utvidede instrumentpanelet montert på en aluminiumsbro har du som fører, full oversikt og kontroll over all informasjon motorsykkelen gir deg.

Enestående tilpasningsmuligheter.

Det finnes et imponerende utvalg av utstyr til R 1200 R. Skal du på langtur, kan du sette tankveske, BMW Navigator V og fire forskjellige vindskjermer på utstyrslisten. Ønsker du mer dynamiske kjøreegenskaper, utstyrer du din R 1200 R med siste generasjon av dynamisk ESA (ekstrautstyr). Innovative funksjoner, som forberedelse for navigasjonssystem med multikontroll, Pro girskiftassistent og nøkkelløst system, gjør den sportslige roadsteren til en ekte allrounder. Det finnes også en rekke utsøkte detaljer, som dreide hendler og fothvilere for fører og veltebøyle i elektropolert rustfritt stål, som skaper en perfekt balanse mellom praktiske funksjoner og tilpasning av utseendet.

Roadster-revolusjonen er i gang.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.