Blackstorm metallic

K 1600 B

Veiledende pris fra: 307 200,-*

En avslappende reise, hver gang.

Du søker nye horisonter. Nye opplevelser. I så fall har du funnet den rette reisekamerat i vår Bagger. Med seks sylindre og en eksepsjonelt myk motorgange, men samtidig med en imponerende effektutvikling kan reisen begynne. Med sin nedkuttede vindskjerm og den karakteristiske bakdelen er silhuetten typisk Bagger, et utseende som gir et tydelig inntrykk. Bak designlinjene finnes også innovativ ny teknikk og høy komfort. Den lave vindskjermen gir muligens mer vind på deg som fører, men for de som kjører en Bagger er fartsvinden intet problem – snarere en del av opplevelsen. Kjenn fartsvinden du og – sammen med K 1600 B.

Selvfølgelig Bagger. Selvfølgelig annerledes.

Som seg hør og bør for en Bagger stikker designen frem haka. Den skrånende linjen i silhuetten gjør K 1600 lav og strømlinjeformet. Lakkeringen «Blackstorm Metallic» i kombinasjon med ulike toner av sort skaper formen og gjør den både imponerende og selvsikker i sin utstråling. Den lave vindskjermen og det spissede bakpartiet, sammen med LED-blinkers og -baklys integrert i sideveskene fremhever stilen. Den sorte sekssylindrede motoren kompletterer bildet av en Bagger du lett kan sikte mot horisonten med.

Ingenting er for langt.

Den sekssylindrede rekkemotoren på 1600 kubikk sørger for å kombinere fleksibilitet med dynamikk og ultramyk effektutvikling. På neste reise er det du som kan vise gjengen baklyset så fort veien begynner å svinge. Maks moment på 175 Newtonmeter og hele 160 hestekrefter (118 kW) gir et fantastisk skyv når du gir gass. Legg til at du har 70% av maks dreiemoment allerede ved 1500 omdreininger så forstår du at høyrehåndas minste bevegelse gir en imponerende følelse av akselerasjon. Når du senere kommer frem til målet for dagen har får du hjelp av reversen når det gjelder å parkere og manøvrere motorsykkelen. Velger du i tillegg med Keyless Ride får du ytterligere en teknisk finesse som forenkler.

Endeløs kjøreglede.

Uansett hvem som setter seg på Baggern kommer personen til å ville fortsette å kjøre. Takket være det høye nivået av komfort flyttes grensen for hvor lange dagsetappene blir. Dynamic ESA er standardutstyr og sørger for å optimalisere kjøreegenskapene, dessuten finnes kjøreinnstillingen «CRUISE» som myker opp dempingen ytterligere. Som seg hør og bør for en Bagger har K 1600 B fotbrett, noe som gir en avslappet sittestilling. Som tilleggsutstyr kan du dessuten komplettere med fremre høyttalere til stereoen, Hill Start Control (HSC), Shift Assistant Pro og ytterligere bagasjeplass, for å skape enda høyere komfort og personifisere din motorsykkel. K 1600 B er en motorsykkel som vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.