Ebony metallic (Style 2 Elegance +8 400,-)
Light White
Thunder Grey metallic (+1 900,-)
Blue planet metallic (Spezial "option 719" +19 050,-)
Sparkling storm metallic (Spezial "option 719" +19 050,-)

K 1600 GTL

Veiledende pris fra: 326 900,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 15 475,-

Kjør med stil.

Kjør av gårde, kjør mot horisonten med stil på denne luksuriøse og kraftfulle touringmotorsykkelen. Den nye BMW K 1600 GTL med den legendariske 6-sylindrede rekkemotoren byr på det beste av kvalitet og komfort. Nå leveres den med nyeste generasjon Dynamic ESA og ABS Pro som standardutstyr. De nyutformede dekslene forsterker det elegante utseendet. Her holder du varmen og roen i all slags vær uansett hvor lang turen er. Det er like lett å styre motorsykkelen med og uten passasjer. Å være på tur med K 1600 GTL er en unik opplevelse. Du reiser med stil på første klasse på to hjul.

Perfekt design.

Designen til K 1600 GTL er oppgradert til et nytt nivå. Med nyutformede side-, radiator- og tankdeksler og oppbevaringsrom er den mer elegant enn noensinne. Detaljer som fothvilerne understreker det luksuriøse utseendet. Duolever-fjæring foran, synlig 6-sylindret rekkemotor, innovative xenonlykter og chassiset skaper en særpreget stil. Sammen med den nyutformede fronten, inkludert speil og vindskjerm, gir dette motorsykkelen en elegant og dynamisk profil. Tre kvalitetslakkfarger setter et eksklusivt preg på motorsykkelen.
Dette fremhever ikke bare kvalitetsdesignen, det vitner også om kjøreopplevelsene som venter deg.

Førsteklasses 6-sylindret motor.

Den 6-sylindrede rekkemotoren er en legende uten sidestykke i denne klassen. Den har rolig motorgange og førsteklasses kjøreytelser. 160 hk og et maksimalt dreiemoment på 175 Nm ved 5250 o/min sørger for dynamisk fremdrift. 70 prosent av maksimalt dreiemoment er tilgjengelig helt fra 1500 o/min.
Dynamic ESA er standardutstyr og gir kjøreopplevelsen en ny dimensjon. På millisekunder registrerer den følsomme sensorboksen kjøreforholdene og regulerer dempingen. Dermed er demperinnstillingene optimale i alle situasjoner. Selv i bakker er dempingen nå på et nivå som tidligere var utenkelig. Dette gjør motorsykkelen ekstremt stødig. K 1600 GTL leveres nå med tre kjøremoduser og DTC som standardutstyr. Du kan velge mellom Rain-, Road- og Dynamic-modus med et tastetrykk. For eksempel kan du velge Dynamic-modus for en aktiv kjørestil.
En uventet hindring kan føre til at du bråbremser som en refleksreaksjon. ABS Pro (standard) sørger for sikker bremsing selv i bakker og lar deg beholde kontrollen over motorsykkelen i utfordrende situasjoner.
Motorsykkelen er full av utstyr og leveres med luksus som standard.

Ta plass og slapp av.

K 1600 GTL er også svært bekvem å kjøre. Den byr blant annet på ekstra romslig plass og god tilgang. Smarte og lett tilgjengelige oppbevaringsløsninger øker komforten og gjør K 1600 GTL til en kompromissløs touringmodell. Å kjøre på langtur med en venn er en fornøyelse takket være en rekke løsninger som sentrallås, setevarme, elektrisk justerbar vindskjerm og flere forskjellige setehøyder.

Betjeningskonseptet med multikontrollen gjør det enkelt å endre innstillinger og funksjoner uten at du behøver å ta hendene av styret eller flytte blikket fra veien.

Ikke noe kan stanse deg når du og K 1600 GTL kjører mot nye horisonter.

Raffinert luksus.

Ved hjelp av det rikelige utvalget av ekstrautstyr og tilbehør kan du tilpasse K 1600 GTL og gjøre den så luksuriøs, sikker, bekvem og elegant du ønsker.
Ryggeassistenten øker komforten betraktelig. Den gjør det enklere å manøvrere og rygge ut fra parkeringsplasser i bratte bakker.
Kromkomponenter av høy kvalitet setter et luksuriøst preg på motorsykkelen. De ekstra demperlistene på K 1600 GTL er et beskyttende og stilfullt designelement. Den kraftige sportslyddemperen fra Akrapovič gjør det til en opplevelse å kjøre denne langkjøringssykkelen, også hvis du har en sportslig kjørestil.
Adaptive hovedlykter øker sikkerheten. Bakkestartkontrollen øker kjøresikkerheten, og sørger for at neste tur på kuperte veier går lekende lett.
Keyless ride, sentrallås med et tastetrykk og fronthøyttalere betyr høy komfort på kjøreturen. Pro girskiftassistent gjør at du girer raskere opp og ned.
Bagasjeløsninger (ekstrautstyr), som toppboks, tankveske og touringkofferter, gir deg rikelig med oppbevaringsplass. Dermed får du plass til alt du trenger når du skal ut på langtur.

Sett deg på motorsykkelen, slapp av og nyt kjøreturen med K 1600 GTL.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.