Mars Red metallic
Black storm metallic
Lupin Blue metallic / Black storm metallic (Kun med style 1 +4 085,-)
Blue planet metallic (Spezial "option 719" +19 050,-)
Sparkling storm metallic (Spezial "option 719" +19 050,-)

K 1600 GT

Veiledende pris fra: 310 900,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 15 475,-

Reiselyst på to hjul

Den nye K 1600 GT er perfekt for deg som elsker å være på farten, samle nye inntrykk og opplevelser og elsker avslappet og dynamisk kjøreglede. Motorsykkelen byr nå på mer dynamikk og enda høyere komfort på langtur. Den 6-sylindrede rekkemotoren har allerede oppnådd ikonstatus med sin dynamiske kraftutfoldelse og stille motorgange. I tillegg har den overlegne langkjøringsegenskaper med beskyttelse mot vær og vind, slik at det virkelig rykker i reisefoten. Med K 1600 GT får du sett deg rundt i verden, og du blir også sett selv. Det spiller ingen rolle om du står stille eller kjører.

Iøynefallende dynamisk design

Dynamikk og komfort er kjennetegnene på K 1600 GT, og det er også synlig i designen. Duolever-fjæring foran, adaptive xenonlykter, den kraftige 6-sylindrede motoren og rammen skaper en kvalitetspreget helhet.
Sett forfra og fra siden har motorsykkelen en skarpskåren profil som gir den et sportslig utseende. Designen og lyden til 6-i-2-lyddemperen avslører potensialet til den 6-sylindrede motoren.
Det slående utseendet til K 1600 GT understrekes av kvalitetslakken i forskjellige farger fra diskré til sportslig. Velg det som passer deg best.

Førsteklasses motorteknologi

Standardutstyret på K 1600 GT holder teknisk toppnivå. ABS Pro som sørger for sikker bremsing selv når du legger motorsykkelen over i svingene, innovative xenonlys og multikontroll er eksempler på noe av utstyret som er montert. En nyhet er at standardutstyret nå omfatter Dynamic ESA. Chassiset registrerer og styrer fjæringen på millisekunder ved hjelp av vinkelsensoren og styreenhetene. Dette gir optimal fjæring i alle kjøresituasjoner. Selv når du legger over, er fjæringskomforten oppsiktsvekkende bra, og dette gjør motorsykkelen svært stabil.

Den 6-sylindrede motoren er legendarisk. Jevn motorgange og uslåelig kraftutfoldelse sørger for kjøredynamikk som gjør hver tur til en glede. 160 hk og et maksimalt dreiemoment på 175 Nm gir suveren fremdrift. Det betyr at den minste bevegelse med hånden fører til en kontrollert turtallsøkning. Med K 1600 GT får du fullblods respons og kjøreegenskaper.

Vil du ha mer, velger du fra ekstrautstyret

Det omfattende tilbehøret, blant annet adaptiv hovedlykt, keyless ride og sentrallås med et tastetrykk, øker komforten og sikkerheten og gjør kjøreturen mer behagelig. Ved hjelp av ryggeassistenten blir det enklere å komme ut fra parkeringsplasser, også i bratte bakker. Pro girskiftassistent gjør at du girer raskere opp og ned.
Med ekstrautstyr som toppboks, tankveske og kofferter, i tillegg til standard oppbevaringsmuligheter, har du plass til alt du vil ha med deg, uansett om du skal på langtur, ta en kort avstikker eller kjøre til og fra jobben.

K 1600 GT holder alt det sportslige utseendet og kvalitetsutstyret lover. Dynamikk og komfort utfyller hverandre og lar deg oppleve ren kjøreglede.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.