Gravity Blue metallic matt (+1 225,-)
Light White
Black Storm metallic (+3 125,-)

F 800 GT

Veiledende pris fra: 134 900,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 5 329,-

BMW F 800 GT – det er her reisen begynner

Sett deg på motorsykkelen, legg hverdagen bak deg og nyt kjøregleden. Den nyutformede F 800 GT gir deg enda mer sportslig og dynamisk ytelse på hver eneste tur, enten du kjører på en idyllisk landevei, en svingete fjellvei eller en lang motorvei. Den kraftige 2-sylindrede rekkemotoren med 90 hk sørger for at motorsykkelen akselererer raskt. Samtidig tilfredsstiller den kravene i EU4-standarden. Sykkelen leveres med ride-by-wire, flere kjøremoduser og ABS-bremser som standard. Automatisk stabilitetskontroll (ASC) og den gjennomtestede fjæringsjusteringen Dynamic ESA leveres som ekstrautstyr. Det er bare å sette seg på motorsykkelen og legge av gårde.
Klassisk GT – den gir endeløs touringglede.

Kraftfull og elegant design

Motorsykkelen har en dynamisk utforming som gjør den perfekt til langkjøring i all slags vær. De tydelige linjene lover ren kjøreglede, og det løftet holder den. Førerplassen har fått nye instrumentskiver som viser mer informasjon enn tidligere. Lekre detaljer, som den nye vindskjermen med matt GT-logo og en galvanisert sideplate med F 800 GT-logo, fremhever den nye designen. Et annet blikkfang er den nye lyddemperen bak, som tilfredsstiller kravene i EU4-standarden.

Du kan velge mellom tre fargetemaer. Hvert av dem gir F 800 GT en egen stil, fra elegant til sportslig. Du velger selv hvilken som passer deg og din kjørestil best.

Teknologi – 2-sylindret motor for dynamisk langkjøring

Vri på gassen, og 90 hestekrefter sørger for at du kan legge hverdagen bak deg. Den vannkjølte 2-sylindrede rekkemotoren med slagvolum på 798 cm3 gir en imponerende fremdrift på hver eneste tur, og den vedlikeholdsvennlige tannreimsdriften sørger for suveren effekt. Den lange svingarmen på bakhjulet og den faste fjæringen sikrer høy kjørestabilitet, slik at du kan glede deg over en behagelig kjøreopplevelse.

Utstyr for høyest mulig komfort og sikkerhet.

Med denne kraftfulle motorsykkelen er du garantert perfekt kontroll og komfort. Et stort utvalg av seter og regulerbare clutch- og bremsehendler betyr at du kan tilpasse sykkelen slik at kjøreergonomien blir perfekt. Med fjæringsjusteringen Dynamic ESA kan du regulere returdempingen bak, slik at fjæring og kjørekomfort blir optimal. Ride-by-wire-systemet gir svært presis gassbetjening. Takket være standardmodusene Rain og Road pluss Dynamic-modus (ekstrautstyr) kan du tilpasse F 800 GT perfekt etter underlag og kjørestil.
BMW Motorrads ABS-bremser er standardutstyr og hjelper deg hver gang du bremser. Automatisk stabilitetskontroll (ASC) leveres som ekstrautstyr og gir enda bedre sikkerhet, ikke minst på våt vei.

Flere valgmuligheter med ekstrautstyr og tilbehør.

Standardutgaven av F 800 GT er i seg selv en nærmest perfekt Gran Turismo-modell med kombinasjonen av sportslighet og langkjøringskomfort. BMW Motorrad tilbyr imidlertid også et stort utvalg av ekstrautstyr og tilbehør, slik at du kan tilpasse F 800 GT til dine konkrete behov. Vi har for eksempel et stort utvalg av praktiske oppbevaringsløsninger. Dermed kan du ta med deg det du vil, enten du skal på langtur, en kortere tur eller bare kjøre til jobben.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.