Carbon Black metallic (Kun med Style 2 pakke + 5 150,-)
Mars Red metallic / Dark slate metallic matt (Kun med Style 2 pakke + 7 235,-)
Alpine White
Blue planet metallic (Spezial "option 719" +20 850,-)
Sparkling storm metallic (Spezial "option 719" +20 850,-)

R 1200 RT

Veiledende pris fra: 231 900,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 7 085,-

Uendelig kjøreglede.

Ønsker du økt komfort og mer spenning? Nå har motorsykkelen som definerte det klassiske touringsegmentet, nådd neste trinn i utviklingen – den nye BMW R 1200 RT. De smidige kjøreegenskapene til R 1200 RT gjør at du virkelig kan nyte kjøreturen gjennom landskapet. Med den nye R 1200 RT blir hver tur en komfortabel og avslappet fornøyelse, enten du kjører alene eller med en passasjer.

Mer dynamisk ytelse. Bedre kontroll.

Den nye RT har en ny luft-/vannkjølt BMW-boksermotor med enda høyere dreiemoment og 125 hk som sørger for kraftfull fremdrift. Den aktive automatiske stabilitetskontrollen ASC med elektronisk styring gjør at motorsykkelen likevel er svært enkel å kontrollere og stabil på alle typer landevei. Standardmodusene Rain og Road aktiverer du med ett enkelt trykk på en knapp. Da tilpasses motorsykkelen perfekt til værforholdene og underlaget. PRO kjørecomputer og velkjente varmehåndtak er også standardutstyr.

Mer tilbehør. Økt komfort.

Ekstrautstyret til den nye RT gjør motorsykkelen enda lettere å håndtere samtidig som komforten øker. Et eksempel på dette er dynamisk ESA, den elektroniske fjæringsjusteringen fra BMW som reagerer på endringer i underlaget på brøkdelen av et sekund. Med PRO girskiftassistent kan du gire opp og ned uten å bruke clutchen. Dynamic-modus leveres også som ekstrautstyr. Denne modusen garanterer maksimal kjøreglede for sportslige og dynamiske motorsyklister. Du kan også få mer ekstrautstyr, bl.a. sentrallåssystem som også låser begge koffertene med fjernkontrollen og cruise control.

Mer design. Flere inntrykk.

Denne enestående touringsykkelen har en overbevisende design. Bruken av transparente materialer gir den et lett og smidig uttrykk. R 1200 RT leveres i de nye elegante lakkfargene quartz blue metallic, ebony metallic og matt callisto grey metallic.

Den nye R 1200 RT – flere inntrykk per kilometer.


*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.