Light Grey metallic / Magellan Grey metallic matt (kun med Style 1 pakke +4 415,-)
Frozen Bronze metallic / Black Storm metallic (Kun med Style 2 pakke 4 355,-)
Black Storm metallic

R 1200 RS

Veiledende pris fra: 187 800,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 10 588,-

Sportstouring har fått et nytt ansikt.

Dynamiske kjøreytelser kombinert med touringegenskaper i toppklassen – det er R 1200 RS. Med en sprek motor og stabilt chassis har sportstoureren mer å by på enn kjøreglede. Den har en avslappet, sportslig sittestilling og perfekt beskyttelse mot vær og vind. Det innebærer en helt ny kjørefølelse i høye hastigheter og ved sportslig kjøring på landeveier.

Ytelser møter design.

Det moderne konseptet er en dynamisk blanding av sports- og touringmotorsykkel. Det er godt synlig i fonten som har symmetriske frontlykter. Styret er elegant utformet med smidde aluminiumspartier og kombinerer funksjon og ergonomi perfekt.

Elegant og raskt reisefølge.

Den nye sportstoureren henter kreftene sine fra en boksermotor med en effekt på 125 hk. Den 2-sylindrede 4-taktsmotoren har luft/væske-kjøling, to overliggende tannhjulsdrevne kamaksler og en balanseaksel. Den aktive automatiske stabilitetskontrollen ASC med elektronisk styring er standard og gjør at motorsykkelen er stabil på alle typer landevei. Kjøremodusene Rain og Road er også standard og sørger for at du alltid får den beste kjøreopplevelsen.

Utstyr og tilbehør gir motorsykkelen det lille ekstra.

Det store utvalget av ekstrautstyr omfatter alt fra koffertholdere og bagasjebrett til cruise control og et praktisk nøkkelløst system. Med de nye systemkoffertene og den praktiske toppboksen er din sportstourer komplett. Tilbehøret er som alltid tilpasset motorsykkelens ergonomiske utforming og design og sørger for at du reiser mer komfortabelt enn du vanligvis forventer å gjøre med en sportstourer.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.