Light white

R nine T Urban G/S

BMW R nineT Urban G/S.

Veiledende pris fra: 186 500,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 7 085,-

Kraftig blikkfang med luftkjøling.

Nyt den selvsikre følelsen du får i den oppreiste, avslappede sittestillingen på motorsykkelen med boksermotor og moderne teknologi. Velg blant utallige muligheter til å skreddersy den etter dine egne ideer. R nineT Urban G/S har et tydelig uttrykk. Den er en hyllest til den første perioden i BMW Motorrads suksesshistorie. Du trenger bare kaste ett blikk på den for å vite at R nineT Urban G/S fanger periodens offroad-ånd. Samtidig har den kjøreegenskaper som gjør at den definitivt hører hjemme i dagens R nineT-serie. Den gjenspeiler livet på den tiden. Da visste folk hvor de skulle og hvordan de skulle komme seg dit.

Tydelig inspirasjonskilde.

Designen til R nineT Urban G/S er iøynefallende. Markante designelementer gjør den til en kraftfull, solid motorsykkel som hyller den originale G/S-designen. 19" forhjul, teleskopgaffel, hovedlykten med kåpen og den høye forskjermen definerer fronten på motorsykkelen. Profilen defineres av en tydelig horisontal linje. Hvite elementer og det smale, lange setet i rødt hedrer den legendariske R 80 G/S fra 1980. Den sorte motoren og rammen understreker dette. De nye klassiske runde instrumentene viser også at Urban G/S tilhører R nineT-serien.
R nineT Urban G/S utmerker seg på alt fra skogsstier til grusveier. Grove dekk (ekstrautstyr) og ekefelger (ekstrautstyr), Enduro-fothvilere, påskrudd varmeskjold og fotbrems i stål understreker dette, både med utseende og funksjoner.

Teknologi for ren kjøreglede.

R nineT Urban G/S har et utseende som følger tradisjonen, men motorsykkelen er samtidig fremtidsrettet med moderne teknologi. Den har samme velkjente motor og elektriske anlegg som BMW R nineT. Urban G/S tilfredsstiller også kravene i EU4-standarden. Den kraftige 2-sylindrede boksermotoren med luftkjøling har et slagvolum på 1170 cm3 og leverer 110 hk som sørger for dynamisk kraftutfoldelse, selv på lave turtall. Resultatet er en lett og moderne kjørefølelse. ABS-bremser (standard) og ASC (ekstrautstyr) sørger for at kreftene overføres sikkert til asfalten eller grusen. Og det er en siste synlig referanse til G/S-modellens endurorøtter – det hevede eksosanlegget i børstet rustfritt stål.

Oppreist og majestetisk.

Det balanserte ergonomiske triangelet til Urban G/S holder deg smidig og selvsikker på veien. Det litt høyere styret, det lange setet og de lavere og bredere plasserte fothvilerne legger til rette for en avslappet og naturlig kjørestilling. Standard setehøyde i serien er 850 mm. Med et lavere sete (ekstrautstyr) passer R nineT Urban G/S nesten alle førere uansett høyde.

Nesten uendelige tilpasningsmuligheter.

Uansett om du foretrekker offroad- eller retrostilen, gjenspeiler R nineT Urban G/S din livsstil. Du har nesten uendelige tilpasningsmuligheter, det viser utallige eventyrlige opplevelser opp gjennom G/S-historien. R nineT Urban G/S kan raskt forvandles til en énseter, takket være den avtakbare passasjerseterammen. Du kan også velge fra et skreddersydd utvalg av BMW Motorrad originaltilbehør. Det omfatter veltebøyle, motorbeskyttelse og gitter på hovedlykten. Motorsykkelen kan også leveres med en rekke tilbehør, inkludert ekefelger, ulike tanker, ASC (automatisk stabilitetskontroll), varmehåndtak og LED-blinklys. I tillegg egner R nineT Urban G/S seg også godt til montering av spesiallagede komponenter, som de nye CNC-freste delene. Kort sagt, her får du ubegrensede tilpasningsmuligheter og ubegrenset kjøreglede.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.