Monolith metallic matt

R nineT Scrambler

BMW R nineT Scrambler.

Ekte, vill og luftkjølt.

Veiledende pris fra: 186 500,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 7 085,-

Opplev fartsvinden mot kroppen og frihetsfølelsen hver gang du legger over i en sving. BMW R nineT Scrambler lar deg kjøre ditt eget løp kilometer etter kilometer. Den er tøff, ukonvensjonell og mot alle etablerte standarder. Den kjører dit du vil. Dette er motorsykkelen for deg som ønsker en ekte, minimalistisk motorsykkel som bryter reglene.

Se, hør og føl.

Den unike lyden av R nineT Scrambler vekker oppmerksomhet.
Den klassiske boksermotoren på 1200 kubikk og de høyt plasserte doble lyddemperne gir motorsykkelen en kraftfull akselerasjon, og sørger for at den høres.

Sammenlignet med R nineT er styret plassert høyere og det behagelige setet er flyttet. Det gir en sikker og avslappet kjørestilling for alle førere. I kombinasjon med den litt lengre fjæringsveien takler du alle ujevnheter lett og elegant.

Ingen begrensninger.

Terrengdekk, høyt plassert eksosanlegg og en stilriktig avslappet, oppreist kjørestilling – når du ser Scrambler er det ingen tvil om at turen ikke trenger å slutte selv om veien slutter. Det store 19" forhjulet, den analoge turtelleren, ståltanken i matt metallic og flere andre detaljer gjør Scrambler til en klassiker av høy kvalitet. Du kan også enkelt sette ditt eget preg på R nineT Scramber.

Typisk Scrambler. Typisk BMW Motorrad. R nineT Scrambler holder høyeste nivå innen sikkerhet, driftssikkerhet og kvalitet. ABS-bremsene (standardutstyr) og ASC (ekstrautstyr) sørger for sikkerheten på veien..

Kjøring uten regler. Sett spor etter deg med R nineT Scrambler.


*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.