Racing Red
Light White / Cordoba Blue (Rallye edition +6 255,-)
Black storm metallic / Dark slate metallic matt / Achat grey (+5 640,-)

R 1200 GS ADVENTURE

Veiledende pris fra: 219 900,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 7 085,-

Liker du utfordrende og lange turer? Kanskje utenfor allfarvei og ut i terrenget? Asfalt, terreng, grus og sand – dette er utfordringer nye BMW R 1200 GS Adventure tar på strak arm med sine smidige kjøreegenskaper. Dette er motorsykkelen for deg som vil teste og tøye egne grenser. Den er kort sagt en motorsykkel for deg som er på jakt etter eventyr, uten å redusere kjøregleden.

Utforsk alle typer terreng på en endruosykkel som dekker alle praktiske behov. Den er utstyrt med to kjøremoduser som standard. Med et enkelt knappetrykk velger du Rain eller Road som gir to helt forskjellige kjøreopplevelser. Det er som å ha to motorsykler i én. Flere kjøremoduser leveres som ekstrautstyr.
Med drivstofftank på 30 liter og en meget økonomisk motor trenger du ikke stoppe så ofte for å fylle på tanken. Det gjør deg nærmest ustoppelig både på og utenfor veien. Nivået på standardutstyret er hevet, og det omfatter nå blant annet en integrert kjørecomputer. Dette gir deg mye viktig og nyttig informasjon under kjøringen, slik som blant annet drivstoffnivå, hastighet og drivstofforbruk.
Denne reiseenduroen er også utstyrt med et nytt integrert rom over drivstofftanken, der du kan oppbevare mindre gjenstander slik at de er lett tilgjengelig.

R 1200 GS Adventure reagerer dynamisk i alle situasjoner takket være en ny, vannkjølt tosylindret firetakts-boksermotor. Den yter 125 hk og har et legendarisk dreiemoment på 125 Nm.

R 1200 GS Adventure kjennetegnes også av den karakteristiske designen, forbedret sittekomfort, førsteklasses beskyttelse mot vær og vind den atletiske formen.

R 1200 GS Adventure. Gjør inntrykk overalt.


*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.