Black Storm metallic (1 225,-)
Light white

R 1200 GS

Veiledende pris fra: 210 500,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 7 085,-

R 1200 GS: Legende møter fremskritt, perfeksjon møter lidenskap.

R 1200 GS er den ultimate GS-modellen. Den grunnla segmentet for on-/offroadmotorsykler og er fortsatt ledende i dette segmentet.
Allsidigheten – veier, terreng, bykjøring, landevei, komfort og ytelse – legger sammen med den legendariske robustheten og ekspertisen fra mer enn 36 års GS-utvikling grunnlaget for en motorsykkel som ikke står tilbake for konkurrentene. Det viser de mange testseirene og prisene den har vunnet i tekniske magasiner. Det er langt fra noen tilfeldighet at GS er verdens mestselgende motorsykkel med slagvolum over 600 cm3.
På den nye modellen er både langkjøringsegenskapene og terrengytelsen skjerpet. Resultatet er bedre komfort, bedre dynamikk og mer moro.

En ubeskrivelig motor.

Den 2-sylindrede boksermotoren med 125 hk er gjennomtestet under stor belastning.
Den økonomiske motoren har et svært høyt dreiemoment, noe som sikrer kjøreglede i alle situasjoner. Boksermotoren er ikke bare pålitelig, den er også lettkjørt. Den nye våtclutchen med anti-rykkfunksjon og den elektroniske gassbetjeningen gjør det lett å dosere kreftene riktig. Hvorfor ikke prøvekjøre den?

Unike kjøreegenskaper.

Den stive hovedrammen med motoren som bærende element, gir et lavt tyngdepunkt og gjør motorsykkelen lett å håndtere og svært retningsstabil. Paralever-svingarmen og Telelever-gaffelen gir perfekt tilpasset demping uansett underlag.
Og med de nye elektroniske førerassistentsystemene som er tilgjengelige med et knappetrykk, blant annet ny ESA (elektronisk fjæringsjustering), setter R 1200 GS nok en gang standarden for kjøreglede.
Kjøremodusene Rain og Road pluss den automatiske stabilitetskontrollen (ASC) er standardutstyr og gjør at motorsykkelen tilpasser seg kjøresituasjonen best mulig.
Pro-kjøremodus (ekstrautstyr) gir enda større rom for å tilpasse kjøreegenskapene til kjørestilen din (f. eks. Enduro og Dynamic). Bakkestartkontrollen gjør det enklere å starte i oppoverbakke. DTC (dynamic traction control) kobles inn når du legger over i svingene, og øker både sikkerheten og kjøredynamikken.
ABS Pro hjelper deg å dosere bremsekreftene riktig når du legger over, slik at du unngår farlige situasjoner. Det dynamiske bremselyset advarer trafikantene bak hvis du må bråbremse.

Den viktige tilpassingen.

Modellen er robust, dynamisk og full av særpreg – slik den alltid har vært. Nye lakkfarger og kvalitetsoverflater er med på å fremheve den slående GS-designen.
Med elegante tankdeksler, forskjermer, støpte GS-deler eller ny ramme og nye lakkfarger står R 1200 GS ut fra mengden.
Style-utgavene er også nye. Exclusive Style fremhever modellens særpreg med fokus på langkjøringsegenskaper samt materialer og detaljer av høy kvalitet.
Rallye Style er, som navnet sier, for deg som trives best i terrenget.
I tillegg kan du velge blant et stort utvalg av tilbehør, blant annet keyless ride, praktisk tilbehør for terrengkjøring og bagasjesystemer, slik at du kan tilpasse GS etter dine behov og ønsker.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.