Racing Red matt (style 1 +925,-)
Racing Blue metallic

F 800 GS Adventure

Eventyr uten grenser

Pris i Norge med ABS og varmehåndtak: 144 300,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 5 329,-

Uansett hvor du kjører, og i hvilket terreng, med F 800 GS er du klar for ethvert eventyr. Denne reiseenduroen er laget for ekte globetrottere som vil oppleve nye steder og utforske verden utenfor allfarvei. F 800 GS Adventure er en pålitelig og robust følgesvenn på nye eventyr.

Kompromissløse krefter

F 800 GS Adventure drives av en kraftig tosylindret rekkemotor på 85 hk. Med den kommer du deg raskt bort fra sivilisasjonen. Dreiemomentet på 83 Nm gir denne endurosykkelen nok kraft til å takle utfordrende offroadkjøring. Med en tank på 24 liter og et drivstofforbruk på 0,43 liter per mil i 90 km/t kan den fortsette lenge etter at tanken på andre sykler har gått tom.

Absolutt kontroll

F 800 GS Adventure kan takle alt den kommer over, enten du kjører den over sanddyner og fjelloverganger eller krysser en elv. Motorsykkelen er bygd rundt en vridningsstiv stålrørsramme med fjærvandring på 230 mm foran og 215 mm bak. Føreren får elektronisk hjelp av Enduro-modusen som optimerer fjæringsresponsen på løst underlag. ABS er selvsagt standardutstyr.

Karakteristisk utseende

F 800 GS Adventure er en ekte globetrotter med utstyr som høy vindskjerm og kombinert tankdeksel og fester for sidevesker. Til tross for de markante sidedekslene og en større drivstofftank, har F 800 GS Adventure den karakteristiske profilen som kjennetegner alle motorsyklene i GS-familien.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.