Light White / Racing Blue metallic / Racing Red (Style HP +6 625,-)
Racing Red
Ocean Blue metallic matt (+1 225,-)

S 1000 XR

Veiledende pris fra: 226 650,-*
Forsikringspremie pr. år med 50% bonus, fra: 10 588,-

XR: en krysning mellom en enduro- og en sportsmotorsykkel.

Dette er den perfekte BMW-motorsykkelen for alle som vil ha ytelsen til en sportsmotorsykkel, fleksibiliteten til en enduromotorsykkel og komforten til en touringmotorsykkel. Den nye S 1000 XR er noe helt nytt basert på det beste fra disse motorsykkeltypene. Den er den første adventure-sportsmotorsykkelen fra BMW Motorrad og passer perfekt for alle som er på jakt etter en sportslig motorsykkel som flytter grenser.

Design utenom det vanlige

S 1000 XR er en unik motorsykkel med design utenom det vanlige. Den er både en sports- og en enduromotorsykkel med kreftene til en S 1000 R og den oppreiste sittestillingen til en GS. Uansett hvor du kjører med S 1000 XR, vil du få mye oppmerksomhet.

Den beste teknologien fra to verdener

S 1000 XR er en krysning mellom en adventure-motorsykkel og en sportsmotorsykkel og henter det beste fra den omfattende erfaringen BMW Motorrad har i disse segmentene. Den sportslige motoren til S 1000 R yter 160 hk ved 11 000 o/min og 112 Nm ved 9250 o/min. Kombinert med setekonseptet til GS-serien er resultatet en motorsykkel som flytter grenser på alle underlag.

Unikt utstyr og tilbehør

S 1000 XR er en allsidig adventure-sportsmotorsykkel som du kan tilpasse med ekstrautstyr etter dine behov og ønsker. HP Pro girskiftassistent gir rask og enkel giring fra du starter til du stopper, nesten uten at du trenger å bruke clutchen. Elektronisk fjæringsinnstilling med dynamisk ESA sikrer at fjæringen blir optimal. Vil du ha mest mulig ut av motorsykkelen, velger du BMW Motorrads nye Pro-kjøremoduser med to svært dynamiske innstillinger pluss ABS Pro for høyest mulig bremsesikkerhet i svinger.

Det unike S 1000 XR-konseptet kombinerer to helt ulike typer motorsykler for første gang.

*Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr.
Et pristillegg kan forekomme på enkelte farger.