Utgiverinformasjon.

Denne nettsiden vedlikeholdes av
[firma].

Foretaksregister: [Registration data]
MVA-idenfikasjonsnummer: [VAT ID].


Personvern.

Vi oppdaterer og vedlikeholder nettsider for kunder i mange land rundt om i verden. Personlige opplysninger blir lagret og brukt i henholdt til lover og regler i nettstedets land. Du finner mer informasjon om personvern på de respektive nettstedene.

Informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som kopieres til harddisken din fra et nettsted. Informasjonskapsler brukes for å tilrettelegge tilbudet vårt bedre for brukerne. Du kan deaktivere bruk av informasjonskapsler via innstillingene i nettleseren din. Hvis du deaktiverer informasjonskapsler, er det mulig at du ikke lenger har tilgang til hele tilbudet vårt.

Opphavsrett.

© Copyright BMW AG, München, Tyskland. Med forbehold om alle rettigheter. All tekst og alle bilder, grafikk, lydfiler, animasjonsfiler, videofiler og deres plassering på BMW Groups nettsider er underlagt lov om opphavsrett og andre lover om beskyttelse av åndsverk. Slike objekter kan ikke kopieres for kommersiell bruk eller distribusjon, og de kan heller ikke modifiseres eller gjøres tilgjengelig for tredjepart. Noen av BMW Groups nettsider kan inneholde bilder der opphavsrettighetene tilhører tredjepart.

Erstatningsansvar.

Nettstedet er laget med største nøyaktighet. Det kan likevel forekomme feil og mangler i de opplysningene som oppgis. Det tas ikke ansvar for skader som oppstår direkte eller indirekte ved bruk av dette nettstedet. BMW Groups ansvar for skader gjelder bare ved forsett eller grov uaktsomhet. Dersom det henvises til internettsider som tredjepart er ansvarlig for, er BMW Group ikke ansvarlig for innholdet på disse internettsidene.

Varemerker.

Alle varemerker på disse nettsidene er BMW Groups eiendom. Dersom annet ikke er opplyst, er alle varemerkene beskyttet i henhold til lov om opphavsrett. Dette gjelder spesielt for merkenavn, modellnavn, logoer og emblemer.

Lisenser.

BMW Group ønsker velkommen til et innovativt og informativt nettsted. Patenter, logoer og copyright på dette nettstedet er opphavsrettslig beskyttet iht. åndsverksloven. Med dette nettstedet overdras ingen rettigheter til bruk av åndsverk som tilhører selskapene i BMW Group eller tredjepart.