C.A.R.E.

 

Maksimal beskyttelse når du trenger det. Når det dreier seg om din sikkerhet, starter vi med å tenke overfladisk. Selve overflatematerialene og deres slitestyrke spiller nemligen avgjørende rolle. Materialer som GORE-TEX® Armacor, spesialbehandlet, ekstremt rivefast skinn og materialer som Dynatec eller Cordura® sørger for at din sikkerhet er ivaretatt på beste måte om uhellet skulle være ute. Med touringstøvelen Transition presenterer BMW Motorrad en helt ny sikkerhetsteknikk. BIOMEX PROTECTION® betyr ergonomisk beskyttelse mot skader. Denne teknikken gir produkter med helt nye sikkerhetselementer, elementer som følger kroppens naturlige bevegelser og dermed også gir økt komfort. I tillegg er alle jakker og bukser fra BMW Motorrad utstyrt med spesielle, ergonomisk utformede og slitesterke CE-beskyttere. Klærne har også godt synlige reflekspartier. Alle skjøter er sydd sammen med stor presisjon og har ekstremt rivefaste sømmer. Vi vet også at det er stor forskjell på teori og praksis. Derfor gjennomfører vi løpende simuleringstester der produktene blir testet under alle slags forhold. Sluttresultatet er kjøreutstyr som langt overgår normkravene til sikkerhet og kvalitet. Bare produkter som kommer helskinnet gjennom alle testene blir utstyrt med C.A.R.E.- merket.
Visste du at... - en eneste tynn Kevlar®-tråd er nok til å tåle vekten av en BMW F 650 GS? - materialer fra BMW Motorrad tåler påkjenningene som kan oppstå i en velt, selv om materialene er skadet før velten? - veltesimulatoren kan simulere motorsykkelvelt i hastigheter inntil 120 km/t? - BMW Motorrads minstekrav til smeltepunktet for overflatematerialer ligger på 210 °C? - refleksmateriale fra BMW Motorrad er integrert i stoffet, slik at det ikke kan løsne fra overflaten? - beskyttere fra BMW Motorrad oppnår verdier som ligger langt over CE-normens krav på 35 Nm? - BMW Motorrad bruker beskyttere som er svært slitesterke og holdbare mot miljøpåvirkninger og slitasje?
C.A.R.E. holder deg behagelig varm og tørr uansett værforhold Med C.A.R.E. er du rustet for kjøring i all slags vær. C.A.R.E. sørger nemlig for at det alltid er et perfekt klimaforhold mellom deg og kjøreutstyret fra BMW Motorrad. Dermed kan du konsentrere deg om kjøringen og øke din egen sikkerhet. Som produsent av kjøreutstyr har vi lagt ned en betydelig innsats for å utvikle og forbedre våre produkter. Da er det ekstra gledelig å konstatere at resultatene vi har oppnådd setter våre konkurrenter helt i skyggen. Vi legger vekt på perfeksjon ned til minste detalj, for eksempel når det gjelder vindtette glidelåser, vannsluser og tette sømmer. Vi bruker materialer som hindrer at regnvann trenger inn, samtidig som vanndamp fra kroppen slippes ut og forhindrer kondens. Vi benytter også såkalte «intelligente» tekstiler som kan utligner temperatursvingninger og innlegg som holder deg varm ved lave temperaturer. Resultatene av vår omfattende produktutviklingsprosess er altså ikke bare synlige på overflaten. Du vil fremfor alt merke dem direkte på kroppen og føle deg vel. Da spiller det ingen rolle om det dreier seg om skinn eller tekstiler. Alle produkter som er utstyrt med C.A.R.E.-merket garanterer høy komfort og behagelig trivselstemperatur.
Visste du at... - GORE-TEX® kan lede inntil 8200 g vanndamp bort fra kroppen på 24 timer? - BMW GORE-TEX® støvler tåler en simulert spasertur i en 300 km lang vanndam uten å ta inn noe vann? - hydrofobert skinn fra BMW Motorrad tar opp maksimum 10 % vann? Dette gjør at skinnet holder seg tørrere, og tørker også mye raskere enn ubehandlet skinn. - alle overflatematerialene BMW Motorrad bruker er impregnert og dermed vannavvisende? - våre materialer har RET-verdier som ligger mellom 19 og 30? Dette er mange ganger bedre enn konkurrentene. - våte klær med GORE-TEX® XCR®-membran ikke bør ligge og tørke på varmekilder? Dette vil tørke utsiden av klærne, mens innsiden fortsatt er fuktig. Heng klærne opp når de er våte.
Kvalitet som varer Målet er at vårt kjøreutstyr skal være like funksjonelt og komfortabelt på innsiden som det er elegant og eksklusivt på utsiden. Jakker, bukser, kjøredresser, støvler og hansker fra BMW Motorrad tar seg derfor ikke bare svært godt ut, de er også i en klasse for seg når det gjelder funksjonalitet. Vi legger hele tiden vekt på å videreutvikle selv de minste og nesten usynlige detaljer for at du skal ha det så komfortabelt som mulig. Ofte er det summen av alle detaljene som er avgjørende for sluttresultatet. I løpet av produktutviklingsprosessen finnes det derfor ikke en eneste detalj som unnslipper vår oppmerksomhet. Perfeksjon ned til minste detalj er en grunnleggende regel ved utvikling av vårt kjøreutstyr. Dette gjelder også detaljer som er så små at man ikke legger merke til dem med det samme. Det er nettopp dette som gjør at for eksempel trykknapper og glidelåser enkelt kan betjenes selv om du har tykke hansker på deg. Og at alle materialer er hudvennlige og grundig testet. Og at alle napoleonslommer er helt tette. Og at vi har både dame- og herrekolleksjon. Og at beskytterne er justerbare. Og at trykknappene har overflate som ikke lager riper. Og at ... Slik kunne vi fortsatt i timevis. Vi mener nemlig at bare det aller beste er godt nok for deg.
Visste du at... - de fleste jakker og bukser fra BMW Motorrad kan kombineres med hverandre? - du kan velge mellom inntil 40 ulike dame- og herrestørrelser i vår kleskolleksjon? - alle beskytterne kan tas ut av dressene? - vi bruker bare hudvennlige materialer som er grundig testet? - de fleste knebeskytterne kan reguleres i høyden og tilpasses individuelt til brukeren? - vi legger vekt på individuell og tidløs design? Klærne passer dermed godt inn i motebildet selv etter flere års bruk. - alle jakkene og buksene har glidelås som gjør at de kan festes til hverandre? - våre testkjørere tilbakelegger dagsetapper på inntil 1 000 km?
Grundig forarbeid garanterer et godt resultat Derfor gjennomfører vi omfattende tester av våre produkter ute på veien for å oppdage eventuelle svakheter. Vi vet at hver del av ditt BMW Motorrad kjøreutstyr vil bli brukt i lang tid fremover og skal følge deg gjennom utallige kilometer. Dette gjør at du gjennom årenes løp setter ditt eget, personlige preg på kjøreutstyret ditt. Buksen vil få noen folder her og der, jakken vil etter hvert ha en egen patina, og støvlene vil ha merker som vitner om mange og spennende kjøreopplevelser. Dermed er hver del av kjøreutstyret like unik og individuell som motorsyklisten som bruker det. Førsteklasses kvalitet er en forutsetning for optimal sikkerhet og lang holdbarhet. I tillegg til testkjøring legger vi også vekt på avanserte tester i laboratorier. Ved materialvalget er bare det aller beste godt nok. Foredlingsprosessen overvåkes fortløpende, og vi tar i bruk den mest moderne teknologi som til enhver tid er tilgjengelig. Våre produkter testes dessuten i forhold til lysekthet og om de tåler vask, samt hvor motstandsdyktige de er mot olje og svette. I praksis er det ingen bestanddeler i vårt kjøreutstyr som slipper unna tester hvor materialene ristes og skrubbes, slipes, gnis, bankes og rives i stykker. Bare på denne måten er du garantert kvalitet du skal lete lenge etter for å finne maken til. Hos BMW Motorrad er det med andre ord bare de mest tykkhudede materialene som slipper gjennom nåløyet.
Etter kjøpet starter vår service for fullt Førsteklasses bearbeidelse og materialer av høy kvalitet er en forutsetning for at du skal ha glede av motorsykkelklærne dine i lang tid. For å unngå at denne gleden får en brå slutt, bistår vi med råd og tips også etter kjøpet. Vi informerer deg om rengjøring og pleie og om de forskjellige miljøvennlige pleiemiddelsettene. Vår service omfatter også skreddersydde tilpasninger og fagmessige reparasjoner som kan bestilles hos alle BMW Motorrad forhandlere. Dette inkluderer blant annet omplassering av beskyttere, justering av lengde på ermer og bukseben samt skifte av borre- og glidelås. Disse arbeidene utføres på de samme maskinene hvor motorsykkelklærne ble produsert, for å sikre at de høye kravene til kvalitet tilfredsstilles. Skulle du miste eller ødelegge en spenne, en knapp eller en beskytter, vil vi selvfølgelig skaffe en tilsvarende erstatning. Våre serviceytelser er gunstigere enn du skulle tro og hjelper deg med å opprettholde verdien på klærne dine over lang tid.
Visste du at... - vi først godkjenner et skinnparti når tester viser at skinnet tåler å bli bøyd 50 000 ganger uten at det oppstår riftdannelser? - det tas omfattende stikkprøver av hvert vareparti? - nye leverandører må gjennom en flere måneder lang test for å bevise at de leverer produkter av høy kvalitet? - nesten alle dresser fra BMW Motorrad kan vaskes i maskin (også skinn)? - vi stadig videreutvikler våre materialer og utvikler nye materialer for å oppnå best mulig kvalitet?